Základní škola Merklín
rozšířené vyhledávání

Jídelní lístek

JÍDELNÍ LÍSTEK 3. 1. - 7. 1. 2022

Pondělí:
polévka drůbeží s vlasovými nudlemi 1,3,9
rizoto s vepřovým masem sypané sýrem, červená řepa 1,7,10

Úterý:
polévka čočková 1,9
sekaná pečeně, bramborová kaše, okurkový salát 1,3,7

Středa:
polévka hovězí s bulgurem 1,9
kuře na paprice, houskový knedlík 1,3,7

Čtvrtek:
polévka zeleninová se sýrovým kapáním 1,3,7,9
zapečené těstoviny s kuřecím masem, kompot 1,3,7

Pátek:
polévka květáková 1,7
hovězí na zázvoru, brambor, hroznové víno 1

Pitný režim : podávány různé druhy nápojů dle výběru strávníků

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 10. 1. - 14. 1. 2022

Pondělí:
polévka selská s bramborem 1,7,9
špagety po italsku sypané sýrem 1,3,7

Úterý:
polévka brokolicová 1,7
rybí file s citronovou omáčkou, brambor, salát z čínského zelí 1,4

Středa:
polévka z jarní zeleniny 1,3,9
čočka na kyselo, vajíčko, okurka, rozpek 1,3,7,10

Čtvrtek:
polévka drůbeží s pohankou 1,9
hovězí na žampiónech, dušená rýže, tvarohový desert s jahodami 1,7

Pátek:
polévka hrstková 1,9
kuřecí placičky, bramborová kaše, zeleninový salát s mozzarelou 1,3,7

Pitný režim : podávány různé druhy nápojů dle výběru strávníků

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 17. 1. - 21. 1.2022

Pondělí :
polévka zeleninová s noky 1,3,9
hovězí maso vař., rajská omáčka, kolínka 1,3,10

Úterý:
polévka hovězí s vaječnou jíškou 1,3,9
hrachová kaše, uzené maso, okurka, chléb 1,10

Středa :
polévka 1,9
kuřecí plátek na bylinkách, brambor, mrkvový salát s ananasem 1

Čtvrtek :
polévka bramborová 1,9
ovocné knedlíky s tvarohovým přelivem 1,3,7

Pátek :
polévka drůbeží s rýží a hráškem 1, 9
vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík 1,3,7,12

Pitný režim : podávány různé druhy nápojů dle výběru strávníků

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 24. 1. - 28. 1. 2022

Pondělí :
polévka hovězí s krupičkou s vajíčkem 1,3,9
vepřové dušené v kapustě, celozrnný knedlík 1,3,6,7,11

Úterý :
polévka italská 1,7,9,10
těstoviny se šunkou, sýrem a brokolicí, kompot 1,7

Středa :
polévka drůbeží maďarská 1,7,9
hovězí maso v mrkvi, brambor, salát z hlávkového zelí 1,4

Čtvrtek :
polévka ze zeleného hrášku 1,7
přírodní kuřecí plátek, bulgur s kukuřicí a rajčaty 1,7

Pátek :
polévka zeleninová s játrovým kapáním 1,3,7,9
zapečené rybí file se smetanou a hořčicí,bramborová kaše, ledový salát 1,4,7,10

Pitný režim : podávány různé druhy nápojů dle výběru strávníků

 

Projekty

SFŽPeduzměnaMAS Aktivios

Evropský fondEU peníze školám